Campanya per restaurar una campana històrica a Granyena de Segarra

La historiadora Mercè Salsench Ollé i el campaner Ramon Torres i altres persones han iniciat una campanya per aconseguir finançament i restaurar aquesta campana històrica, datada del 1747 i que està en desús des que es va esquerdar l’any 1941 durant una gelada la nit de Reis.

La campana va ser fosa a Lleida i pesa 500 Kg. La idea és dur-la a Àustria per poder-la restaurar en una foneria especialitzada.

Part del finançament s’ha aconseguit amb aportacions de particulars i empreses però han engegat una campanya de crowfounding amb l’acompanyament de l’associació Hispania Nostra per assolir més aportacions.

Per col·laborar-hi visiteu:

https://crowdfunding.hispanianostra.org/restauracion-de-la-campana-1747-granyena-de-segarra-lleida/3797