Visites Guiades al campanar de Santa Maria de Mataró – 4 de Febrer

El dissabte 4 de febrer, amb motiu de les festes de la Candelera (2 de febrer) la parròquia de Santa Maria de Mataró, el Museu Arxiu i els Campaners organitzen visites al campanar de Santa Maria i dues hores de portes obertesal conjunt barroc dels Dolors.

VISITES GUIADES AL CAMPANAR
Per conèixer el món interior del so de les campanes, l’evolució del campanar al llarg dels segles, la composició actual del cloquer, el projecte de rehabilitació que s vol dur a terme i les belles panoràmiques de la ciutat des de l’alçada.
Punt de trobada: plaça de Santa Maria, a peu de campanar.
Torns a les 10h, 11h,12h i 13h
Inscripcions prèvies a l’Oficina Municipal de Turisme
La Riera,123 – Edifici Cafè Nou
Tf reserves: 937582698
E-mail per reserves: turisme@ajmataro.cat

PORTES OBERTES AL CONJUNT BARROC DELS DOLORS
Per conèixer com el gran pintor barceloní Antoni Viladomat decorà, per encàrrec de la confraria dels Dolors, la capella i la Sala de Juntes i en pintà les teles entreels anys 1722 i 1737, tot plegat el més important conjunt pictòric del barroc catalàque ha arribat fins als nostres dies en el seu estat original. Accés també a la cripta.
Capella de Mare de Déu dels Dolors
Horari: de 11 a 13h
No cal inscripció prèvia

Les dues activitats són gratuïtes.