CONVOCATÒRIA TOC ESPECIAL DE CAMPANES – dia 3 desembre – 12h migdia

Aquesta convocatòria s’afegeix a la llista d’actes que s’han realitzat i que es preparen arreu de l’Estat Espanyol per recolzar la Candidatura del TOC MANUAL DE CAMPANES a la Llista Representativa del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la UNESCO.

La Comissió es reuneix aquesta setmana a Rabat i l’informe previ és favorable a la inscripció.

Des de la CCCC animem als campaners i colles campaneres d’arreu del territori català a unir-se a aquesta causa i a fer un repic especial el dia 3 a les 12h (o en algun altre horari aquell cap de setmana) des del seu campanar.

Ens preguen deixar constància de l’esdeveniment enregistrant videos en horitzontal i sense moviments bruscs de càmera per tal d’editar un video general amb els participants i aixó poder fer-ne difusió a les xarxes.

Important: es prega als interessats que comuniquin la seva participació a info@toquemanualdecampaneas.com

Pla obert dels campaners repicant la campana a la Catedral de Tarragona en l’acte del toc de vigília de Santa Tecla. Imatge del 22 de setembre del 2019 (Horitzontal). Foto: Vilaweb

One comment

  1. 🎗
    Fantàstic,
    Una alegria tot esperant els repics del dia 3-12-22 a les 12h.

Comments are closed.