Repic de Festa Major a Santa Maria de Sants, Barcelona

Avui 23-8-2022, a la 1 de la tarda, el nostre company membre de la CCCC, Just Arrizabalaga, ha ofert un toc manual de campanes per anunciar la Festa Major de Sant Bartomeu a l’església de Santa Maria de Sants. Durant 30 min han sonat les campanes en una ocasió tan especial. Ha estat retransmès en directe des del campanar per Ràdio Sants 3.

Els repics manuals són ocasions úniques per escoltar en plenitud la veu de les campanes. La persona que fa el tocs sol conèixer bé els instruments i pot treure partit de la combinació de sons que ofereix aquell conjunt de campanes determinat.

NOUS TOCS  del conjunt de Santa Maria de Sants:  avui abans de la missa de les 8 del vespre, demà dimecres abans de l’ofrena floral de les 10 del matí i abans de la missa de 12 migdia. No us ho perdeu si hi esteu aprop!!!

Font fotografia: enciclopèdia.cat