Presentem el XIX Congrés Mundial de Carillonistes

Aquest dijous 8 de juny, la Sra. Neus Munté, Consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Jordi Cervelló, president de la Confraria de Campaners i Carillonistes de Catalunya, i la Sra. Anna Mª Reverté, directora del Congrés, presentaran en roda de premsa al Palau de la Generalitat el XIX Congrés Mundial de Carillonistes, que se celebrarà de l’1 al 5 de juliol a Barcelona i s’estendrà també, del 6 al 8 de juliol de 2017, amb el post-congrés a Tarragona, Terres de Lleida i Montserrat.

Cal destacar que la nostra candidatura va ser escollida per unanimitat a la World Carillon Federation i compta amb el ple suport del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya -en tant que el Carilló del Palau se situa a la seu del nostre Govern des de l’any 1927- així com de diverses empreses i entitats col·laboradores.

Podeu trobar el programa complet d’activitats i tota la informació addicional rellevant d’aquest important esdeveniment a la pàgina web:  www.carilloncongress2017.com.

Descarregar (WCC2017-Roda_Premsa_presentació.pdf)