Estrenem web

Benvolguts/es amics/es, tenim el goig de presentar-vos amb aquestes línies la nova pàgina web de la Confraria de Campaners i Carillonistes de Catalunya, www.campanes.cat, complint un anhel compartit des de fa diversos anys per tots els que, d’una o altra manera, formem part de l’associació i/o el món campaner català. 

Les campanes eren fins no fa pas massa anys el principal mitjà de comunicació de masses. En efecte, hom coneixia des de les principals festes fins a les notícies luctuoses pel so, atrevit i alegre en el primer cas o compassat i planyívol en l’últim, dels nombrosos senys i esquelles dels diferents campanars de la nostra geografia.

Així doncs, en ple segle XXI, els/les campaners/es i carillonistes, no podíem pas romandre fora de la xarxa global que és Internet. Subscrivim, en efecte, el que cantava, just enguany fa 70 anys, el poeta J. V. Foix, “M’exalta el nou i m’enamora el vell”.

Com sempre, agrairem qualsevol suggeriment, consulta o aportació per a fer de www.campanes.cat, la pàgina de referència de les campanes a Catalunya.

www.campanes.cat. Web de la Confraria de Campaners i Carillonistes de Catalunya. Allotjada a Nominalia i confeccionada amb WordPress.