Mercat de Cultura i Tradicions a la Baronia d’Aitona 21-05-2023

El Diumenge 21 de maig de 2023 es celebrarà a la Baronia d’Aitona la 19ª edició del Mercat de Cultura i Tradicions, en el marc de la Festa Major de San Gaietà.

Mig centenar de parades al carrer recrearan un mercat barroc del segle XVII. Guies i pagesos de Fruiturisme recorreran els carrers del municipi del Segrià oferint balls barrocs. Hi haurà degustacions de productes de la terra i de vins Raimat, exhibició d’aus rapinyaires i representació de la Llegenda de les llagostes.

La gran novetat d’aquesta edició serà el gran repic de campanes que oferirà la Confraria de Campaners i Carillonistes de Catalunya, per commemorar la Declaració del Toc manual de campanes com a Patrimoni Immaterial per la UNESCO. Es podrà escoltar de les 10,00 del matí a 2/4 de 6 de la tarda.