Tocs de campanes a les Festes del Pa Beneit del Vendrell. Del 5 al 13 de juliol-2024

Del 5 al 13 de juliol El Vendrell es veurà immers en les tradicionals Festes del Pa Beneit, protagonitzades per aquest ordre: Barri del Serrallo i Font de la Menya; el Barri de França; el Barri de la Carretera; el Barri de la Plaça Nova i Barceloneta; el Barri de la Plaça Vella, el Barri de la Muntanyeta i enguany també, com a novetat, el Barri del Puig i el Pèlag, que celebrarà la seva festa el divendres dia 12 de juliol.

Enguany, la durada dels repics de campanes  i les tronades de cada barri, cada migdia a les 14h es reduïran de 15 a 10 minuts.

A destacar el curs que els Campaners del Vendrell han ofert als membres de les comissions dels barris i també als Administradors de Santa Anna perquè puguin conèixer millor els tocs de les campanes i dotar-los de més qualitat.

Membres de les comissions del Pa Beneït 2024, dalt del Campanar del Vendrell (Foto: Ajuntament del Vendrell)