Blai Ciurana participarà a DIÀLEGS DE CAMPANERS 3-11-2022

Dijous 2-11-2022  —  17h

El secretari de la Confraria, Blai Ciurana, protagonitzarà aquesta tarda el 20è “Diálogo campanero”, una iniciativa dels campaners de la catedral de València per a que diferents perfils del món campaner i campanològic puguin expressar llurs experiències de forma interactiva amb altres persones.

El tema que ha elegit en Blai és “Ser campanòleg i campaner amb oïda musical. Avantatges i inconvenients”, on explicarà la seva experiència de descobriment de la música i de les campanes, com les percep, quins avantatges i inconvenients li ha causat el fet de ser estudiós de les campanes amb criteri musical, i també com s’ha posicionat al llarg dels últims 10 anys al conèixer persones amb diferents opinions.

Si voleu participar en el Diàleg, és imprescindible inscriure’s gratuitament aquí:

http://campaners.com/formulari/

Un copfinalitzada la sessió es podrà recuperar en el mateix enllaç junt amb els altres diàlegs campaners anteriors, a la pàgina principal de les conferències:

http://campaners.com/php/dialegs.php

Heu de tenir en compte que, tot i que campaners.com utilitza el valencià com a llengua de comunicació, aquests Diàlegs es fan en castellà, doncs s’hi connecten persones de l’Estat Espanyol i de Llatinoamèrica.