El President i el Secretari de la Confraria coincideixen en el Toc de Vigília de Sant Magí de Cervera

El Sr. Ramon Gené i el Sr. Blai Ciurana, President i Secretari respectivament de la Confraria de Campaners i Carillonistes de Catalunya van participar en el característic toc de campanes de la vigília de Sant Magí de Cervera, població amb un campanar emblemàtic, i veritable referència dels tocs manuals de campanes a Catalunya.

Prèviament, ambdós van mantenir una cordial reunió de treball, per resoldre diversos temes burocràtics i/o de tràmit de l’entitat, preparar la propera reunió de la Junta i comentar la situació actual dels campaners, campanes i campanars, sorgint diverses idees que, si s’escau, s’aniran materialitzant en els propers mesos.

El toc de campanes va comptar amb una nombrosa participació dels campaners de Cervera i els veïns del Barri de Sant Magí d’aquesta ciutat, havent de destacar el gran nombre d’infants que també van voler ser-hi presents. El President, campaner de Cervera, va fer també d’amfitrió en la visita al campanar de Cervera del Secretari.