Restauraran les campanes de Sant Pere del Serrallo. Tarragona. Octubre 2024

Representants de diverses institucions es van reunir a la plaça de Sant Pere del Serrallo per formalitzar l’acord per restaurar les campanes d’aquest temple de Tarragona. Marina Port Tarraco es farà càrrec de possibilitar aquesta restauració.

Rifer-Rocafer és l’empresa especialitzada que durà a terme la restauració, amb més de cinquanta anys d’experiència en la restauració d’instal·lació de campanes i rellotges monumentals.

El projecte consisteix en la instal·lació d’electromartells en dues campanes, amb suports especialment dissenyats per als martells, el que permetrà una major estabilitat i durabilitat. També comptarà amb la instal·lació d’una centraleta digital que permet controlar tot el funcionament de les campanes i programar els tipus de tocs.

Més informació:

https://www.diarimes.com/es/tarragona/241001/marina-port-tarraco-colabora-restauracion-campanas-iglesia-serrallo_151731.html

https://www.infocamp.cat/arxiu-seccio-patrimoni/item/63996-la-marina-port-tarraco-col-labora-en-la-restauracio-de-l-esglesia-del-serrallo

https://www.facebook.com/p/Parr%C3%B2quia-Sant-Pere-Ap%C3%B2stol-Serrallo-100086542437972/

 

Restauren les campanes de l’església de Sant Pere del Serrallo

Foto: Port de Tarragona