Inaugurada la restauració del Campanar de Sant Joan. Valls.10-9-2024

Després d’un any en obres, el dia 10 de setembre es va inaugurar la restauració del campanar de la Parròquia de Sant Joan de Valls.

L’arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas, va participar el dimarts 10 de setembre en l’acte d’inauguració de la restauració del campanar de l’església de Sant Joan de Valls, a la qual també hi han intervingut el rector i president de la comissió ciutadana per a la restauració del campanar de Valls, Antonio Rodríguez; Lurdes Malgrat, directora dels Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya; Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona, i Dolors Farré, alcaldessa de Valls. També hi han estat presents els arquitectes i industrials que han portat a terme l’obra, l’ecònom de l’Arquebisbat, Jordi Sardà, i la responsable de la Secretaria tècnica de patrimoni de l’Arquebisbat, Roser Martín.

Podeu consultar més informació i galeria de fotos al següent enllaç:

https://www.arquebisbattarragona.cat/2024/09/11/inaugurada-la-restauracio-del-campanar-de-la-parroquia-de-sant-joan-de-valls/?fbclid=IwY2xjawFVK6VleHRuA2FlbQIxMAABHctXapNUXExmjmOwdoM2q-RUIsmXJ3ri1vYeUq60aXSSjhLTXMUiP6XUkw_aem_dC6f_p-3q6PeEPxms4odTw

Fotografies: Arquebisbat de Tarragona