Curs 2024-2025 Escola de Campaners de la Vall d’en Bas. Inici d’inscripcions.

L’Escola de Campaners de La Vall d’en Bas ja té a punt el curs 2024-25.
A la seva web trobareu detallada tota la informació (Continguts del curs, calendari, professorat i procés d’inscripció). La podeu consultar en el següent enllaç i clicant al menú CURS 2024-2025:
El període de matrícula serà del dilluns 2 de setembre a les 12h al divendres 13 de setembre.
Les classes començaran el 20 de setembre i finalitzaran el 21 de juny de 2025. El curs ofereix 18 places, distribuïdes en 3 torns de 6 alumnes per a la part pràctica, que es farà al campanar de Sant Romà de Joanetes. La part teòrica tindrà lloc a l’Espai de Natura i Cultura Can Trona de la Vall d’en Bas. També es preveu una sortida a Sant Esteve d’Olot i a Santa Maria de Cervera.
Esperem que trobeu interessant la proposta formativa i que us animeu a participar-hi!!!!
Recordem que és imprescindible tenir el carnet de soci de la CCCC per accedir al curs, ja que gaudireu d’assegurança específica per poder accedir als campanars.
L’Escola de Campaners de la Vall d’en Bas està situada al poble de Joanetes, en plena comarca de la Garrotxa (Girona). El curs permet estudiar a fons la campana com a objecte sonor, les particularitats del seu so i el significat de les epigrafies. També s’ensenya el sistema de tocs manuals tradicionals així com les instal·lacions electrificades modernes, com cal tenir cura de les campanes, campanars i instal·lacions.
D’important rellevància són també les sortides a altres campanars de Catalunya, importants per la magnitud de les seves campanes i pels seus grups de campaners que han conservat aquesta tradició al llarg del temps.
L’Escola compta amb un professorat d’alt nivell d’arreu de Catalunya.
Consulteu més detalls a la web!!!
A la imatge: interior del campanar de Joanetes. Fotografia: Escola de Campaners de la Vall d’en Bas.